Hoveddel Side topp

 

Informasjon Ridderruka 2018

Ridderuka 2018 avholdes fra 11. til 18. mars på Beitostølen

 

Aldersgrense

Deltagerne på Ridderuka er syns- eller bevegelseshemmede og har fylt 15 år. Oppad er det ingen aldersgrense.

10-14 åringer får delta i snowboard, storslalåm og i konkurranseklassen på Ridderrennet dvs. øvelser på torsdag, fredag og lørdag under Ridderuka. Eneste kriterie for deltagelse er at 10-14 åringene har med egen ledsager og skaffer seg bosted på egen hånd.

 

Ledsagere

Under Ridderuka får alle som har behov for det tildelt en ledsager. Ledsageren  følger deg i trening og konkurranser på dagtid. Ledsagerne kommer fra bl.a Norges Idrettshøgskole, Høgskolen på Lillehammer, Høgskolen i Telemark, Hallingdal Folkehøgskole og Senter for Fysisk Fostring/Sjøforsvaret.

VIKTIG: Dersom du trenger assistanse utenom trening og konkurranse, må du bringe egen ledsager/assistent. Ridderrennets ledsagere har ikke kapasitet til assistanse utover trening og konkurranse.

Du kan ha med din egen, faste ledsager under Ridderuka. Kostnader forbundet med disse ledsagerne og med assistenter dekkes ikke av Foreningen Ridderrennet.

Støtte til deltagere omfatter ikke ledsageren. Så dersom du er medlem i Foreningen vår og er berettiget til medlemspris under Ridderuka, så gjelder dette dessverre ikke for ledsageren din. Ledsager betaler full pris.

Har du ikke behov for ledsager opplyser du om dette i påmeldingen.

 

Utstyr:

Alle som ønsker å delta i Ridderuken må ha eget utstyr. Ski må være rengjort når du ankommer Beitostølen. Skiutstyr kan leies på Beitostølen. Det kan være fra +10 – -15 grader. Husk derfor klær til ulike forhold.

 

Smøretjeneste:

SWIX er vår samarabeidspartner og bistår daglig med smøring av ski. Denne enkle smøretjenesten koster ingen ting. Smøretjenesten er for deltakere, ikke ledsagere. 

Det er viktig at ledsagere og deltakere smører skiene sine med samme smøring. 

Dersom skiene dine trenger preparering, kan dette gjøres til en god pris på Sport1, Sporten eller Intersport på Beitostølen. 

 

Tilpassede løyper

Ridderuka arrangeres hvert år på Beitostølen i Valdres. Under Ridderuka kan du trene både langrenn, skiskyting, snowboard, alpint og truger. Beitostølen helsesportsenter tilbyr et løypenett for skiskyting og langrenn som er tilpasset deg med syns- eller bevegelseshemming. Alpint og snowboardtrening  foregår i Olabakken på Beitostølen. Konkurransene i snowboard og alpint holdes også i samme bakke.

 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn