Hoveddel Side topp

Styret i foreningen Ridderrennet 2019

Foreningen Ridderrennet valgte nytt styre på årets generalforsamling.

Foreningen Ridderrennet valgte nytt styre og ny valgkomité på generalforsamlingen 19. november. 

Håkon Gisholt fortsetter som leder av styret i foreningen Ridderrennet gjennom 2019 og frem til ny generalforsamling blir avholdt under Ridderuka i 2020. Gisholt har sittet i styret siden 2014, og ble valgt som ny leder i 2017. Håkon Gisholt jobber som politibetjent ved Kriminalvakten i Oslo. 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på den nye perioden. Hovedfokuset vårt er å sikre en bærekraftig økonomi for foreningen. Vi skal også sørge for å rekruttere flere unge ut i aktivitet gjennom deltagelse på våre arrangement og gjøre Ridderrennets arrangementer enda mer synlig og kjent i samfunnet. Samtidig fortsetter vi jobben med et digitalt skifte og har ambisjoner om å modernisere foreningen, sier Gisholt.

Heidi Lill Mollestad Oppegaard, advokat med spesialitet innen arbeidsrett og tidligere daglig leder av Lions Clubs International Norway, fortsetter som nestleder i foreningen. Hun har sittet i styret i 2018. 

Det samme gjør styremedlem Morten Tollefsen, som ble gjenvalgt for en ny periode. Morten er cand. Scient, og har lang erfaring innen IKT for funksjonshemmede. Han har sammen med Magne Lunde bygget opp kompetansebedriften MediaLT med spesialitet innen IKT og universell utforming. Han har sittet i styret i 2018. 

Tidligere ansatt i Norges Idrettsforbund, nå aktiv og engasjert pensjonist Arne Fagerlie fortsetter som styremedlem. Han er foreningens materialforvalter og gründer av Riddercampen. Arne har sittet i styret siden 2011, og har lang og bred erfaring fra ulike roller innen idretten.

Med seg får de følgende nye styremedlemmer: 

Kjell Vidar Røyne,  leder for Riddercampen og fjellsportsdagen under Ridderuka og teamleder/servicetekniker InfoCare Norge. Aktiv sitskier og tidligere spiller på kjelkehockeylandslaget (Sølv i OL Torino 2006, og bronse i Vancouver 2010). Første på sitski opp og ned fra Synshorn (2018). Kjell Vidar Røyne satt også i styret i 2017.  

Tom Bratlie, er tidligere direktør innen kommunikasjon og samfunnskontakt i Entra ASA; foreningens hovedsamarbeidspartner siden begynnelsen av 2000 tallet, Norske Skog m fl. I dag driver han eget konsulentselskap Bratlie AS. Styremedlem i Norges Seilerforbund. 

I valgkomiteen sitter Roy Fransplass, Rainer Henriksen og Bente Sørum. Vara er Heidi Bråthen. 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn