Hoveddel Side topp

Generalforsamlingen flyttes

Etter mandagens generalforsamling ble det besluttet at neste Generalforsamling legges til Ridderuka 2020.

Det var godt fremmøte og en engasjert forsamling som benket seg på Idrettens Hus under Foreningen Ridderrennets generalforsamling mandag kveld. 

Knut Nystad i Stiftelsen VI gav en god introduksjon om den nye stiftelsen før Generalforsamlingen braket løs kl. 19. 

Det ble et flertall for å utrede ytterligere rundt konsekvensene for alle sider ved en fjerning av IPC klassifiseringen som ble innført i 2016. Det vil bli satt ned et utvalg slik at vi får en god prosess, vurdert konsekvensene grundig og utarbeidet et nytt forslag på dette.  

Visjonen blir endret ved at en rød strek settes over -u'en i å gjøre det umulige mulig. Det er ikke lagt inn kostnader til endring av markedsmateriellet i 2019 budsjettet, og dette må tas over tid. 

Mange vil nok også glede seg spesielt over at Generalforsamlingen flyttes til Ridderuka, og vil avholdes på mandagen under Ridderuka 2020.  - Vi ønsker å lytte til medlemmene, og håper å engasjere flere i det arbeidet foreningen driver med sier styreleder Håkon Gisholt i en kommentar. 

Etter en del forslag under de ulike sakene som klokken 22:30 før dirigent Trond Søvik kunne klubbe møtet som hevet. 

Nye styremedlemmer er Tom Bratlie, tidligere kommunikasjonsdirektør i Entra ASA og tidligere landslagsspiller på det norske kjelkehockey landslaget Kjell Vidar Røyne. Røyne er også leder for Riddercampen og Fjellsportdagen under Ridderuka. Velkommen til de to nye styremedlemmene.

Foreningen takker så mye til avtroppende styremedlemmer Tone Englund og Bente Sørum for enestående, engasjert og entusiastisk innsats til Ridderrennets beste.

Bente Særum har hatt ansvar for infodisken under Ridderuka i 4 år, sittet i styret i 3 år og har fått inn sin arbeidsgiver Ragn-Sells som hovedsamarbeidspartner. Hun fortsetter som gruppeleder for infodisken.

Tone Englund har blant annet sørget for å få to flotte Ridderrammer på plass på toppen av Olaheisen og ved Beitostølen Helsesportssenter, og har sittet både i styret og i valgkomiteen i 2 år hver. Englund sørget dessuten for liv og røre under auksjonen til Riderne i 2017 da hun bøy så stemningen sto i taket og lykkelig eier av den siste kongestolen til kr 62 000. Stolen er håndlaget av Steinar Skraastad, og pengene gikk direkte til Ridderrennet.    

Begge tar utfordringer på strak arm, får ting gjort og vil være med oss videre. Det er godt å ha slike postive bidragsytere med på laget. 

Tone Englund i håndlaget stol av Steinar Skraastad

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn