Hoveddel Side topp

Entra fornyer sponsoravtalen med Ridderrennet

Entra har inngått en samarbeidsavtale med foreningen Ridderrennet for to nye år. Selskapet har vært arrangementets hovedsponsor siden 2000.

–  Dette idrettsarrangementet betyr veldig mye for syns- og bevegelseshemmede i Norge. For oss i Entra er samarbeidet med Ridderrennet til stor glede og inspirasjon, og bidrar samtidig til bedre innsikt i hvordan vi kan tilrettelegge våre bygg for denne gruppen, sier administrerende direktør i Entra Arve Regland.

Formålet med avtalen er kunnskapsdeling mellom næringsliv og de med nedsatt funksjonsevne, for å kunne tilpasse arbeidsplasser og forenkle hverdagen uavhengig fysiske forutsetninger.

Ridderrennet bygger sin visjon og verdier på å vise hva som er mulig – til tross for funksjonsnedsettelse. De skal bidra slik at den enkelte ser muligheter, utfordrer seg selv og sprenger grenser. Entra sine verdier, tett på, nyskapende, ett lag og ansvarlig, speiler disse.

– Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid for å kunne tilby gode opplevelser gjennom Ridderrennet og andre arrangementer til syns- og bevegelseshemmede. Vi er stolte av å ha med Entra på laget som «gjør det umulige mulig». Når næringslivet engasjerer seg i menneskene, så engasjerer menneskene seg i næringslivet. Sammen kan vi skape gode løsninger for fremtiden. Entras samfunnsengasjement inspirerer oss til å dele våre erfaringer for å sette nye standarder i bransjen, sier daglig leder i Ridderrennet Anne-Kristin Wadahl.

Ridderrennet og Ridderuka har vært arrangert på Beitostølen siden 1964. Det er nå verdens største årlige vintersportsarrangement tilrettelagt for syns- og bevegelseshemmede. I år er Ridderuka 50 år og selve Ridderrennet 55 år, og arrangeres fra 11.- 18. mars.

Entra er et av Norges ledende eiendomsselskap som utvikler, leier ut og forvalter 1,2 millioner kvadratmeter næringslokale, fordelt på 84 bygg. Eiendommene er hovedsakelig lokalisert i Oslo og omegn, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Entra fornyer sponsoravtalen med Ridderrennet | Ridderrennet

Anne-Kristin Wadahl, daglig leder i Ridderrennet, tlf.: 21 0290 37
e-post: [email protected]

Ida Kr. Schlotterbeck, Senior kommunikasjonsrådgiver i Entra,
tlf.: 970 31 917, e-post: [email protected]

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn