Hoveddel Side topp

Informasjon - Ridderuka

 

Velkommen til en ny vintersportsuke på Beitostølen. Som alltid stiller vi med kyndig veiledning, og en godt tilrettelagt arena for vintersport. Vi kan blant annet tilby alpin, snowboard, kiting, skiskyting mm.

Dette er uka med de magiske øyeblikkene. Uka hvor nye vennskap oppstår og hvor vi sammen pusher grenser. På kvelden byr vi på et variert program gjennom hele uka. Vi gleder oss til å se deg.

 

Aldersgrense


Vi tilbyr tilpasset opplegg og grupper for:          
         Barn (10-13 år)
         Ungdom (14 til og med 17 år)
         Unge Voksne ( 18 til 30 år)
         Raskere Fram (nyskadde)

 

Barn 10-13 år - Miljøsamling Norges Skiforbund

 

Gjennom et samarbeid med Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund arrangerer de en egen miljøsamling for barn og unge fra 10-13 år. 

Deltakerne bor på leiligheter med selvhushold. Denne samlingen er primært for de i alderen 10-13 år, men unntak kan gjøres.
Det er plass til 20 utøvere, med en 50/50 fordeling mellom syns og bevegelseshemmede. Nye deltakere vil bli prioritert.

Skiforbundet stiller med ledsagere til de synshemmede på denne samlingen og deltar på en del av Ridderukas program blant annet med alpinkonkurranse og Ridderrennet.

Samlingen starter onsdag kveld og varer til lunsj søndag. Påmelding til Miljøsamlingen åpner 5. januar 2020. 
https://www.skiforbundet.no/miljosamlingridderuka/ 

Barna som deltar får delta i konkurransene for snowboard, storslalåm og i konkurranseklassen på Ridderrennet dvs. øvelser på torsdag, fredag og lørdag under Ridderuka. Eneste kriterie for deltagelse er at 10-13 åringene har med egen ledsager og skaffer seg bosted på egen hånd. 

 

Ungdom (14 til og med 17 år)

 

Vi kommer nærmere til bake til opplegg for denne gruppa, men de vil bo sammen på leiligheter og sammen med sine ledsagere. Det er bare å melde seg på. 

 

Unge voksne (18 til 30 år)

 

Vi kommer nærmere til bake til opplegg for denne gruppa. Det er bare å melde seg på. 

 

Raskere Fram (Nyskadde)

 

 Vi kommer nærmere til bake til opplegg for denne gruppa. Det er bare å melde seg på som vanlig, og merke av at du er interessert i å delta på denne gruppa. 

 

Ledsagere

Under Ridderuka får alle som har behov for det tildelt en ledsager. Ledsageren  følger deg i aktivitet, trening og konkurranser på dagtid. Ledsagerne kommer fra bl.a Norges Idrettshøgskole, Høgskolen Innlandet (Lillehammer), Høgskolen i Telemark, Valdres Folkehøgskole og Senter for fysisk fostring/Sjøforsvaret.

VIKTIG: Dersom du trenger assistanse utenom trening og konkurranse på dagtid, må du bringe egen ledsager/assistent. Ridderrennets ledsagere har ikke anledning til assistanse utover trening og konkurranse. 

Du kan ha med din egen, faste ledsager under Ridderuka. Kostnader forbundet med egen ledsager eller med egen assistent dekkes ikke av Foreningen Ridderrennet. 

Har du ikke behov for ledsager opplyser du om dette i påmeldingen.

 

Medlemsskap

Foreningen Ridderrennet gir rabatt på opphold for medlemmer i foreningen som har vært medlem siste to år. For å være berettiget rabatt for 2020, må du derfor ha vært medlem både i 2019 og 2020. 

Støtte/rabatter til deltagere omfatter ikke ledsageren. Så dersom du er medlem i Foreningen vår, og er berettiget til medlemspris under Ridderuka, så gjelder dette dessverre ikke for ledsageren din. Ledsager betaler full pris.

 

Utstyr

Skiutstyr:
Alle som ønsker å delta i Ridderuka må ha eget utstyr. Ski må være rengjort når du ankommer Beitostølen. I bakken er det mulig å prøve/låne sitski mm. 

Skiutleie: 
Skiutstyr (både langrenn og slalåm) kan også leies på Beitostølen. 

Webside: http://www.beitostolenrental.com
Telefon: +47 40 00 21 15
Epost: [email protected]

Ved å si at dere er en del av Ridderuka får dere 10% rabatt. 

Bekledning:
På denne tiden av året kan temperaturen variere fra +10 til -15 grader celsius. Husk derfor å ta med klær for ulike forhold. Vi anbefaler ull innerst, mellomlag, og vindtett lag ytterst. Det er også anbefalt å ha ull på hender og føtter.

 

Smøretjeneste:

SWIX er vår samarbeidspartner og bistår daglig med smøring av ski. Denne enkle smøretjenesten koster ingen ting. Smøretjenesten er kun for deltakere, ikke ledsagere. 

Skiene skal være rengjort ved ankomst Beitostølen. 

Det er viktig at ledsagere og deltakere smører skiene sine med samme smøring. 

Dersom skiene dine trenger grunnpreparering (rens og glider + dagens festevoks), kan dette gjøres til en god pris på et av følgende steder: 

Sport1 (Stølstunet shopping center): kr 299,- 
Sporten Beitostølen (by Bergo Hotel): 
Intersport på Beitostølen (under skiutleien): 10%  på disse prisene: https://www.beitostolenrental.com/verksted.

 

Tilpassede løyper

Under Ridderuka kan du prøve / trene både på langrenn, skiskyting, snowboard, alpint, kiting og truger.

Langrennsløyper / skiskyting / truger
Beitostølen helsesportsenter tilbyr et løypenett for skiskyting og langrenn som er tilpasset deg med syns- eller bevegelseshemming. Løypene er lette. 

Alpint og snowboard
Alpint og snowboardtrening  foregår i Olabakken på Beitostølen. Konkurransene i snowboard og alpint holdes også i samme bakke.
 

 

Etteranmelding

Det vil være mulig å registrere seg etter 1. mars. men vi kan ikke garantere at du får:

1. en guide ved ankomst søndag, men må vente til mandag.
2. en plass på våre felles transporter opp til Beitostølen
3. en ledig plass for å få klassifisert dere. 

Det vil dessuten være tillegg i prisene. 

 

Medlemsskap i foreningen Ridderrennet

Dersom du er medlem i foreningen Ridderrennet, og allerede har vært medlem de to siste årene når Ridderuka starter (minimum 2019 and 2020) vil du få rabatt for overnatting, transport og startkontingent (booket gjennom vår påmeldingsløsning). 

 

Betaling

For 2020-arrangementet må du betale fullt ut når du registrerer deg for innmelding. Ingen faktura blir sendt.

Registreringen må betales fullt ut for å være gyldig. De som ikke har betalt innen 1. mars (når vi lukker registreringen) vil bli slettet dersom påmeldingen ikke er betalt.

Betaling skjer via PayPal betalingsløsning. Du kan velge å betale med enten

1. Din egen PayPal-konto (for de som har en konto)

eller 

2. Betal med ditt eget debet- eller kredittkort.

 

Assistanse

Ved behov for assistanse under registrering; vennligst prøv med  assistanse fra familie, venner eller andre kontakter / hjelpere først.    

Dersom du ikke kan få hjelp, er det mulig å få hjelp med påmeldingen i desember. Meld fra til oss på mail så kontakter vi deg.

Epost: [email protected] (den vil ikke være tilgjengelig før 1. desember)

 
 
Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn